В Івано-Франківську хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Вдень очікується дрібний сніг, який ввечері перейде в дощ зі снігом.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 6 лютого вологість повітря в Івано-Франківську складе від 71 до 90%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -7 до +2 градусів. Також синоптики попереджають про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Погода в Івано-Франківську


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:42, а захід можна побачити у 17:27.

У цей день вшановується пам'ять преподобної Ксенії. Цей день вважали переломом зими, і по ньому судили про майбутню весну: "Яка Ксенія — така весна". "Якщо на Ксенію відро (хороша погода) — весна буде красна (хороша)".

Наші пращури говорили: "На полузимницю дорогу перемітає— корм підмітає". Це означало, що зима затримається, і домашні тварини з'їдять всі заготовлені для них запаси.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.