В Івано-Франківську до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Вранці триває нічний дощ зі снігом, який ближче до полудня повинен закінчитися.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 5 лютого вологість повітря в Івано-Франківську становитиме від 52 до 98%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -5 до +1 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с, хуртовини при швидкості вітру 12 м/с і більше, налипання мокрого снігу. А також про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Погода в Івано-Франківську

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:43, а захід можна побачити у 17:26.

5 лютого вшановується пам'ять святого Агафангела. У минулі часи погоду у цей день передвіщали білки і птахи. Якщо під час морозу вона залишає гніздо і спускається з дерева, це означає, що слід чекати відлиги. Якщо вранці наші пращури виразно чули крик синиці, то вони готувались до серйозних морозів.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.