Небо в Івано-Франківську перебуває у владі хмар, але у другій половині дня повністю від них очиститься. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 15 січня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 58 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -8 до +7 градусів.

Погода в Івано-Франківську

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 00:07, а захід можна побачити у 16:53.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

15 січня вшановується пам'ять святителя Сильвестра Римського, преподобного Сильвестра Печерського і Серафима Саровського.

у минулі часи В цей день було Куряче свято.15 січня чистили курятники і окурювали їх смолою з оманом.

Сині вечірні хмари у цей день передвіщали переміну погоди. Спостерігали також за місяцем: якщо його роги гострі і яскраві, слід чекати вітру. У народі говорили: "Січень жене завірюху за сім верст" — цей місяць хоча і холодний, але відносно спокійний.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.