В Івано-Франківську встановили абсолютний рекорд України по трембітанню. До цього подібного в країні ще не було.

Про це повідомляє інформаційний портал "Мega".

В середу, 25 грудня у Івано-Франківську встановили трембітарський рекорд України. Дійство відбувалося у палаці Потоцьких. Десятки людей з трембітами зібралися в одному місці і в унісон заграли, звуки трембіт роздалися ще далеко за межами палацу Потоцьких.

У Палаці Потоцьких встановли рекорд Фото: Роман Веселій

Трембітарі також пройшлися й урочистою ходою по місту. Такого місцеві жителі ще не бачили, вони попрямували від палацу Потоцьких до Драмтеатру, а потім до Вічевого Майдану й до Ратуші. І в кінці знову дійшли до палацу Потоцьких.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Палаці Потоцьких встановли рекорд Фото: Роман Веселій

Ініціатором такого дійства став сопілкар місцевого гурту "КораЛЛі" Мишко Адамчак. Це дійство встановило абсолютний рекорд України з наймасовішого трембітання.

У Палаці Потоцьких встановли рекорд Фото: Роман Веселій

Згодом у мережі з’явились вражаючі фото з висоти пташиного польоту самого рекорду, які опублікував фотограф Роман Веселій.

Напоминаем, что один из Харьковских муралов внесли в Книгу рекордов Украины, как самый большой в нашей стране.

Как сообщал Знай.uа, День святого Николая 2019: как отпраздновать с ребенком, куда пойти и афиша в Киеве.

Также Знай.uа писал, что в Одессе вандалы испортили один из местных муралов и зарисовали одного из главных героев сериала "Ликвидация".