На Прикарпатті у курячому м’ясі, яке транспортують із сусідньої Польщі, виявили сальмонелу.

Про це інформує Держпродспоживслужба Івано-Франківської області.

У повідомленні йдеться, що днями до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшла тривожна інформація про те, що в замороженому курячому м’ясі виявили сальмонелу.

Небезпечна курятина, Ілюстративне фото

"Продукт експортується з Польщі (виробник Wipasz S/A/Zaklad Drobiarski w Mlawie – AP-№PL 14130502 EG) до окремих держав – членів ЄС і до України – ТОВ "ОТ- ГРУП" (вул.Б.Хмельницького,42, Луцьк)", - уточнюють чиновники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Франківчанам радять поки що утриматися від купівлі курятини від вищезазначеного виробника.

"Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь", - резюмують у службі.

Нагадуємо, що днями в одному з ресторанів Львівській області сталося масове отруєння — четверо людей потрапили до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа на Харківщині за цей рік зафіксували майже 30 випадків захворювання на сказ

Також Знай.uа писав про те, що експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.