Франківськ буквально закохала у себе незвичайна пара, яка днями скористалася популярною зараз серед українців послугою "Шлюб за добу".

Подробиці повідомили у КП “Центр розвитку міста та рекреації”.

У повідомленні йдеться, що за допомогою послуги "Шлюб за добу" в Івано-Франківську зареєструвала шлюб українсько-китайська пара молодят.

Шлюб за добу у Франківську, фото: Місто Івано-Франківськ

"Вперше в проекті "Шлюб за добу" українсько-китайська пара – Руслан та Чан Чи Фей. А нареченій дуже личить вишивана сукня! Насолоджуйтеся чудовими світлинами, а молодій парі бажаємо довгої та щасливої спільної долі!", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Закохана пара одружилася 21 листопада, напередодні дня народження нареченого Руслана.

Шлюб за добу у Франківську, фото: Місто Івано-Франківськ

Руслан з Івано-Франківська, йому 29 років, Чан Чи Фей – 25. Пара познайомилася в китайському місті Тайвань. Там дівчина живе, а хлопець – працює.

Молодята спілкуються між собою англійською мовою, але подружню клятву Чан Чи Фей говорила українською.

Нагадаємо, надскладні випробування перевірили учасників на міцність: чим вразив новий випуск "Битви екстрасенсів".

Як повідомляв Знай.uа розлючений Пугачова накинулася на Малахова, образився навіть Галкін: "Досить вже!".

Також Знай.uа писав про те, що на "Битві екстрасенсів" ясновидці розсекретять неймовірне: що насправді приховує феномен геніальності.