У центральному міському парку Івано-Франківська невідомі відірвали руку щойно встановленому макету динозавтра, яким мер Марцінків ще зовсім нещодавно хизувався у соцмережах та запрошував містян на прогулянку з дітьми.

Мер Франківська Руслан Марцінків, Репортер
Мер Франківська Руслан Марцінків, Репортер

Неушкодженою фігура протрималася менше тижня.

Про це повідомили користувачі на сторінці спільноти "Комуналка ІФ" у Facebook та опублікували відповідні фото.

“Антивандальний динозаврик нажаль вже без руки😔“, – йдеться в повідомленні..

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Скріншот із Facebook

Ситуацію прокоментував міський голова Руслан Марцінків. Він зізнався, що теж намагався пошкодити динозавра, але йому це не вдалося. Тому вважав, що конструкція й справді антивандальна.

“Зрада дня! Відрізали руку динозавру пилкою адже просто відламати не можливо, бо пробував!“, – емоційно прокоментував інцидент Марцінків.

@Вчора були там,то батьки дивились як їхні діти лазили по лапах,хвості,піднімали щоб помацати зуби,раділи разом з ними...і нищили)))Моя також захотіла залізти на хвоста,я зробила зауваження,то на мене подивились як на дуру,яка не позволяє дитині потішитись)))", "Би*лота", "Вандали ,що можна на таке сказати ,просто немає слів ,знайти б і так розібратись ,щоб другим не повадно було", - пишуть розлючені користувачі у коментарях.

Директорка центру розвитку міста і рекреації Руслана Василюк зазначила, що до кінця тижня фігуру відновлять, а от заява вже в поліції, є відео з камер спостереження. Працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, Запоріжжя атакував грип, хворих більшає з кожним днем: що радять медики

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Альо, маніяк на дроті": неадекватний чоловік роками тероризував лікарів, втрутилися копи

Також Знай.ua писав про те, що лимони не допоможуть: львів'ян атакують потужні віруси, як не потрапити до списку хворих