В Університеті Короля Данила запустили проект "Тату, мамо, йдемо на пари?".

Ідея проекту полягає в тому, що батьки , чиї діти слухають курс "Кримінальне право України", отримали змогу відвідати лекцію кандидата юридичних наук, доцента Олександра Острогляда "Суб'єкт злочину".

Батьки відвідали захід та побачили в яких умовах навчаються їх діти, переконалися в професіоналізмі викладачів та знову відчули себе юними студентами.

"Я побачила анонс заходу в соціальній мережі Facebook і одразу вирішила побувати на лекції, попри роботу та довгу дорогу. Моя донька навчається в УКД вже два роки, але я тут сьогодні вперше. Вражена умовами навчання та ставленням викладачів до студентів", – розповідає мама студентки другого курсу юридичного факультету Університету Короля Данила Лариса Райнова.

Організатор заходу Олександр Острогляд каже, що головною метою проекту є те, що університет демонструє свою відкритість, щоб батьки відчули на собі, як це бути студентами юридичного факультету. Студенти часто роблять самостійний вибір спеціальності, тому й важливо запрошувати батьків ознайомитися з навчальним процесом дітей.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Окрім батьків, на лекцію завітали й абітурієнти з батьками. Відкрита лекція - прекрасна можливість з'ясувати майбутньому студенту чи насправді йому подобається юриспруденція.

Нагадаємо, іспит з коробками на головах, студентів відучили від списування: дикі кадри

Як повідомляв раніше Знай.ua, старшокласники зможуть самі обирати, що вивчати в школах: Новосад ощасливила дітей і батьків

Також Знай.ua писав про те, що в общагу ні ногою: майно дніпровських студентів "замурували" в аварійній будівлі