Відомий франківець, актор і креативний продюсер серіалу "Великі Вуйки" Юрій Горбунов розповів, чого чекати від нового серіалу-комедії.
У новому серіалі гуцули із села Великі Вуйки вирушають до Києва. Для них така подорож стає справжнім випробуванням, адже вони відкривають для себе незнайому техніку, що є в кожній квартирі, попадають в руки шахраїв та перший раз їдуть в метро.

"Гуцули, які все життя провели в горах, потраплять в найбільший мегаполіс України. У столиці їм доведеться не тільки познайомитися з новими персонажами, а й пристосуватися до нового ритму життя. Квартира з купою малознайомої техніки, заповнене людьми метро зі страшними ескалаторами, торгові центри з спокусливими пропозиціями, салони краси, гастрономічні відкриття і безліч розваг", – розповів про пригоди героїв Юрій Горбунов.

У серіалі знімаються багато популярних українських артистів – Назар Задніпровський, Володимир Ніколаєнко, Володимир Горянський, Лілія Ребрик, Наталія Корецька, Надія Мейхер, Катя Осадча, Руслан Сенічкін, Дмитро Коляденко, Євген Кот, Фагот і Фоззі з гурту ТНМК, Катерина Кухар, Ігор Ласточкин і Михайло Поплавський.

Також, Юрій Горбунов поділився реакцією дружини, Каті Осадчої, на роман з Надією Мейхер та їх пікантний поцілунок.

"Перше, що вона запитала: "А у вас є сцена, де ви цілуєтеся? Я кажу, ну це ж не я написав, всі питання до авторів – це все вони придумали. "Вони можуть написати, щоб ви не цілувалися? І коли ви будете це знімати, то ти краще мені про це не кажи", – пожартував Горбунов.

Прем'єра серіалу вже відбулася, тому всім глядачам можна подивитися перші серії на каналі 1+1.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Юрій Горбунов розповів про свій "перший раз".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Лілія Ребрик на прем'єрі "Великі Вуйки" розповіла про "сільське" минуле: "Мені здалося все величезним".

Також Знай.ua писав про те, що Надя Мейхер розповіла Осадчій, як цілувалася з Горбуновим: "Ми миттєво відчули".