В Івано-Франківську впродовж тижня відбуватиметься багато цікавих подій. Повідомляє "Бліц-Інфо".
Планувати своє дозвілля потрібно завчасно, тож пропонуємо вашій увазі найцікавіші події тижня - з 14 до 20 жовтня.

14 жовтня

Патріотичний кінодень "Понад усе!"

14 жовтня з 12.00 - 21.00 в Палаці Потоцьких запрошує на Патріотичний кінодень "Понад усе". Відвідувачі зможуть подивитись фільми українського виробницва просто неба з нагоди Дня захисника України.

У програмі: Великий намет
12.00 – 13.30 - Микита Кожум’яка (Мультфільм)

13.30 – 15.00 - Жива

15.00 – 16.50 - Крути

17.00-18.50 - Червоний

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

19.00 – 21.00 - Позивний Бандерас

Круглий намет

Документалістика

17.00 – 17.30 - Зі щитом соборності

17.30 – 19.00 - Останній Батальйон

19.00 – 19.50 - Голодомор

20.00 – 21.00 - Світло Хреста Андрея Шептицького

Лекця: Справжня ціна пластику

Початок о 18:00 в Промприлад проведуть лекцію на тему "Справжня ціна пластику". Під час лекції розкажуть, як повторно можна використати пластик, як правильно утилізувати пластик, як звести до мінімуму його використання.
Особливості проекту "Дорогоцінний Пластик". В чому полягають виклики та вигоди його втілення: досвід спікерів. Пластик як матеріал: як переробляти та працювати з пластиком? Що ефективніше: зменшення використання чи переробка використаного пластику?

Місце - Відкритий Цех, Промприлад. Вхід: вільний

15 жовтня

Виставка "Сучасний портрет 2019: Екологія"

15 жовтня у Бастіоні стартує виставка "Сучасний портрет 2019: Екологія". Виставка відбуватиметься вшосте, вона присвячена портретній фотографії. Метою виставки є те, що організатори хочуть показати, як бачать портрети сучасні фотографи.
Тема виставки - екологія. Особливої уваги звернуть на глобальну проблему людства та покажуть реальну картину стану екології у світі, Україні і, зокрема, Івано-Франківську.

16 жовтня

Комедія "Собака"

16 жовтня о 19:00 в приміщенні обласної філармонії продемонструють виставу "Собака".

Ідея виставки: "Собака чи не єдине у світі святе створіння, яке вміє дарувати любов у чистому вигляді. Вона ніколи вас не зацінить за те, ким ви є, чи не засудить за те, ким ви не є. Вона просто вас любить і все. Доторкніться і Ви до цієї незбагненної глибини чистої любові та вірності, до якої нам, людям, дуже далеко, а, моживо, і неосяжно".

Кількість квитків обмежена, тому всі бажаючі повинні поспішити купити квитки у касі філармонії.

17 жовтня

Презентація книжки Марії Микицей "Dolce Vita"

В Книгарні "Є" Івано-Франківська відбудеться презентація книги Марії Микицей "Dolce Vita", що відбудеться 17 жовтня о 18:00, де буде присутня й сама авторка.

"Dolce Vita" — це історія дивної дружби і дивної любові, історія здійснення найсокровенніших бажань, навіть якщо для цього потрібно чекати півжиття, історія про неповторність і загадковість кожної миті, а ще про неможливість знайти відповіді на всі запитання.
Вхід вільний.

Нагадаємо, Мазепа, Петлюра і Бандера з'явилися в Facebook: про що могли б писати у мережі великі українці

Як повідомляв раніше Знай.ua, Львів готується до Дня захисника України, розмах вражає: афіша заходів

Також Знай.ua писав про те, що Коли день захисника України: дата, традиції та подарунок