На Франківщині, студентка медінституту Катерина Масляк створила гру, що має на меті зблизити людей, вона називається "Знайомці" — це гра, яка складається тільки з питань, її задачою є викликати і спровокувати відкритий діалог.

"Гра поділена на 3 етапи: судження, пізнання і одкровення. І такого типу й запитання.Тобто, перше судження — це як ми судимо один одного. Пізнання — це шанс шоб відкритися, одкровення — це порівняння чи дійсно перше враження було вірним", – зазначає Катерина Масляк.

Надихнув на створенння такої гри, експеримент Артура Арона та його 36 питань, щоб зблизити людей, дівчина почала поступово розробляти гру, додавати нові цікаві запитання, які б водночас допомогали відкритися людині та зблизитись з іншою. Гра спрямована зруйнувати бар'єри недорозуміння.

Щоб стати "знайомцями" потрібно пройти 12 питань з кожного блоку. І її результати приголомшливі, гра допомагає, навіть закоханим парам порозумітися в їх відносинах. Повідомляє "Каналу 402".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, фігурне катання на велосипеді: франківські школярі винайшли ексклюзивний вид спорту, відео

Як повідомляв раніше Знай.ua, Марцінків влаштував на Франківщині "чорну п'ятницю", під загрозою - ціле село : "Може бути біда"

Також Знай.ua писав про те, що олігарх і герой-коханець: відомий франківчанин Василь Вірастюк знявся у нашумілій комедії, - коли прем'єра