7 листопада заплановано прем'єру фільму-комедії українського виробництва "Готель Едельвейс" (робоча назва "Краща партія")

У фільмі одну з головних ролей грає франківець - Василь Вірастюк. Повідомляє Бліц-Інфо.

Режисером фльму є Юрій Рудий, сценарист - Стас Мєдвєдєв, продюсери Єлизавета Павлова, Сергій Степаненко.

"Готель Едельвейс" - це історія, перш за все, про кохання, про роль грошей та те, що почуття завжди йдуть вище багатсвта. Хитрий та цілеспрямований олігарх поселяється в готелі в глушині, щоб за короткий час завоювати розташування дочки власника готелю. Його мета — отримати доступ до розробки золотого родовища, що знаходиться на цій землі. Але дістати серце дівчини не так просто, вона таємно заручена. Тепер на шляху до багатства стає кохання.

Фільм обіцяє показати серйозні речі в кумедній та не вимушеній атмосфері, яка відчуватиметься при перегляді фільму, глядачам обов'язково буде з чого посміятися та над чим подумати.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, "На дитячому рівні": В Україні відбулася прем'єра найочікуванішого історичного фільму

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Захар Беркут" та "З України до Голлівуду": франківців кличуть на Дні українського кіно

Також Знай.ua писав про те, що кривавий слід Гітлера: фільм про Голокост знімають у Львові, коли чекати прем'єри