У Івано-франківськ сьогодні увірветься сонце та влаштує казковий вихідний містянам. 13 жовтня варто планувати прогулянки та проводити вільний час на свіжому повітрі, адже погодні умови налаштують франківців лише на позитив.

Нічна температура повітря складе 10 градусів з Цельсієм. Під ранок повітря охолоне до 1 градуса з позначкою плюс, але вже вранці стобчик термометра стрибне до позначки у плюс 11 градусів Цельсія.

Вдень варто очікувати тепла: повітря нагріється до 21 градусу за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вітер сьогодні на Франківщині майже не відчуватиметься. Максимальна швидкість - 2 метри за секунду.

В цей день відзначається пам'ять Михайла, першого митрополита Київського.

У народі був поширений цікавий звичай: в день Михайла молоді баби спалювали свої солом'яні ліжка — хто в печах, хто в стодолах. Цьому дійству надавали містичного значення: нібито такий обряд зберігає від недоброго ока.

На Михайла було також прийнято купати дітей на порозі. Вважалося, що це захистить їх від хвороб взимку.

Дивилися в цей день на прикмети: якщо перший сніг випаде на Михайла, значить, зима настане ще не скоро. Якщо ж до цього часу всі журавлі полетіли на південь, значить, зима буде ранньою і холодною.

Нагадаємо, що у неділю відзначається важливе церковне свято

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики склали прогноз погоди

Також Знай.ua писав про те, що протягом дня температура буде літньою