Незважаючи на хмарність, яка буде триматиметься у Івано-Франківську впродовж суботи, 12 жовтня погода буде теплою. Ранкових +5 градусів перетвориться до обіду на +21 та подарує франківцям справжній вік-енд "бабиного літа". Вологість повітря, яка станом на 9 годину ранку мала 97% затуманила франківцям вулиці міста. Тому, рухаючись по дорогам, слід бути уважнішим. До вечора видимість на вулиці зросте, а вологість понизиться до 35% вдень, і 65% ввечері.

Синоптики прогнозують понижений атмосферний тиск, а саме 734 мм рт ст, який може попсути самопочуття людям з метеочутливістю, та тим, хто страждає на серцево-судинні захворювання.

Вітер у Івано-Франківську впродовж дня рухатиметься з півдня зі швидкістю 2-3 метри за секунду. Опадів не передбачається. Чудового дня, франківці!

Як повідомляв Знай.ua, 12 жовтня на українців чекає початок бабиного літа.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що незвичайна фотовиставка зворушила франківчан, - горою за Україну

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що франківські школярі винайшли ексклюзивний вид спорту.