Сьогодні, в Івано-Франківську, 11 жовня, відбулися вручення квартир за проектами "Житло воїнам АТО" і "Соціум".

Вручення було приурочене до Дня Захисника України. Квартири отримали 18 учасників АТО, які знаходяться на ранній стадії будівництва. За проектом "Житло воїнам АТО" вручили – 6 однокімнатних і 2 двокімнатні, за проектом "Соціум" - 10 квартир.

Вже заплановані дати наступних вручень, за планом мають подарувати 220 квартир учасникам АТО, проекти продовжуватимуть свою діяльність і наступного року, запевнив Василь Андріїв

"Ще два вручення відбудуться в листопаді та грудні. До кінця цього року плануємо закрити разом 220 квартир. До кінця наступного – разом 300 квартир”,- розповів Василь Андріїв, заступник голови правління міської асоціації АТО.

Привітала з новенькими квартирами і директор з маркетингку міжнародної будівельної компанії "M GROUP DEVELOPMENT" - Оксана Мельник. Вона подякувала воїнам АТО за їх службу, яка є дуже небезпечною.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Знаходитися тут мені досить незвично та хвилююче, через те, що тут присутні люди, яким хочеться щиро подякувати за те, що ви робите. Ми раді, що наша компанія може допомогти подарувати вам свій дім" , – поділилася вона.

Попереднє вручення квартир відбувалося 27 вересня, де вручили 20 квартир.Одну з квартир вручили багатодітній сім’ї, в якій є діти з інвалідністю.

Нагадаємо, Франківчанам роздають квартири, але пощастить не всім: список щасливчиків

Як повідомляв раніше Знай.ua, Франківцям подарували безкоштовні квартири, але пощастило не всім: хто отримав заповітні ключі

Також Знай.ua писав про те, що Марцінків влаштував на Франківщині "чорну п'ятницю", під загрозою - ціле село : "Може бути біда"