В Івано-Франківську не забувають своїх героїв, які захищають нашу країну. Сьогодні, 27 вересня, відбулося вручення квартир за проектом "Житло воїнам АТО" і "Соціум".

Впродовж року це вже вдруге вручають квартири учасникам АТО та тринадцяте вручення майже за три роки. Заступник голови правління міської асоціації ветеранів АТО, Василь Андріїв, говорить, що сім'ям у яких діти мають ДЦП та учасникам ато вже подарували 172 квартири.Повідомляє "Галицький Кореспондент".

Перед початком вручення він також представив нового керівника асоціації – ним став Андрій Долик.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Всі хто отримав квартиру, безмежно вдячні за те, що влада не забуває про людей, які не побоялися піти на війну, щоб забезпечити спокійний сон та життя всім Українцям.

Нагадаємо, пільги учасникам АТО і їх родинам: які передбачені, як їх отримати і які документи потрібні

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Я її буду вбивати": син бійця АТО причетний до жахливої смерті дівчини в Харкові, нові деталі

Також Знай.ua писав про те, що Львів'яни отримають квартири: список щасливчиків