Сьогодні, 10 жовтня в центрі екстреної медичної допомоги відкрили оновлене відділення.

Мирон Матейко, керівник обласного клінічного центру екстреної медичної допомоги та медицини зауважив, що його бачення того, як має працювати екстренна медична допомога - справдилось, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Центр заснували ще 2013 року, тоді ремонт був тільки на другому поверсі будинку, загалом, щоб привести в порядок центр витратили 12,5 мільйона, з них – понад 3 мільйони з обласного бюджету.

Від початку осені, в тестовому режимі працювала диспетчерська служба. До неї вже приєднали 55% населення області (Івано-Франківськ, Калуський, Тисменицький, Галицький, Рогатинський і Тлумацький райони).

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Кожного тижня ми підключаємо ще 2 райони, адже треба протестувати обладнання, навчити персонал, аби не було збоїв у роботі", - пояснює Матейко.

В центрі екстреної медичної допомоги працює цілодобово 101 бригада.

Також, в коне відділення отримало нові автомобілі та нове обладнання.

Нагадаємо, грітися – у лікарні: у Києві ввімкнули опалення, але пощастило тільки білим халатам

Як повідомляв раніше Знай.ua, на кону - життя дітей: львівських медиків оцінили за європейськими стандартами, - "доросли"

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі на дитячому майданчику знайшли закляклий труп: копи підозрюють найстрашніше