На Прикарпатті, станом на 1 вересня кількість безробітної молоді становить 2,8 тис. осіб, що на 0,3 тис. менше, ніж 2018 року.

Статус безробітного мали 8,1 тисячі жителів Франківська, виплати по безробіттю отримало 6 тис. молодих осіб.

До служби зайнятості звернулось 572 випускників, найбільше безробітних з галузей охорони здоров'я, освіти, соціальних наук, бізнесу та права.

Служба зайнятості у період з січня по серпень 2019 року допомогла знайти роботу 13 тис. молоді, 79% знайшли роботу до отримання статусу безробітного.

Також, щоб наблизити професійні навички шукачів роботи до вимог роботодавців, проводили професійне навчання за замовленням роботодавців, їх пройшло 1,7 тис. осіб.

До тимчасових робіт залучили 2 тис. осіб з молоді. Початок дорослого життя - це не легка справа, тому на Франківщині сприяють молодому поколінню знайти себе та реалізуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, шмаття на 200 тисяч: львів'янка провернула хитру аферу під носом у копів

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна Савченко знайшла собі нове покликання: з біржі праці в телеведучі, відео

Також Знай.ua писав про те, що аліменти на дитину 2019: новий закон, як отримати і розмір нарахувань