В цей день, 15 років назад Януковича закидали яйцями студенти університету імені Стефаника. Тоді і стався славнозвісний кидок, що влучив по кандидату в Президенти. Влучний кидок виконав на той час 17-річний Дмитро Романюк. Як студенти потім пояснили, що протест був проти адміністрації, яка змушувала їх приходити на зустріч з президентом.

Попадання Дмитра для Януковича було травматичним, аж настільки, що він знепритомнів та опинився в реанімації в колаптоїдному стані, не виходячи з якого звинуватив у теракті, на той час, головного опонента на виборах – Віктора Ющенка. Пізніще його прес-служба зробила заяву, що на політика напали "важким тупим предметом".

Відео, де яйцем Януковичу вибили землю з-під ніг - знищило його рейтинг і вибори він програв, але згодом він повернеться.

Нагадаємо, адвокат описав долю Януковича після повернення в Україну: в'язниця чи спокійне життя

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, з Януковича зняли санкції: подробиці рішення Європейського суду

Також Знай.ua писав про те, що Янукович повертається в Україну: перші подробиці