Жінка, яку "поховали", прийшла додому через чотири місяці. Про це повідомляє портал ТСН.

Це сталося у Волинській області. 61-річну жительку села Грушівці Валентину Рижко поховали в цій могилі невідомо. У поліції за фактом її смерті відновили справу. Жінку, яка два роки тому зник безвісти, поховали родичі. Вони впізнали тіло, поліція знайшла на звалищі.

Однак раптово 61-річну жінку без пам'яті привезли в психлікарню. Згодом постраждала згадував свій будинок і своїх рідних. Коли вона прибула додому, вона дізналася, що чотири місяці тому була похована і оплакана.

Валентина повідомляє, що шкодує про те, що її рідним довелося витратити півтори тисячі гривень на поховання.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що на даний момент ведеться розслідування щодо встановлення особи похованої жінки.

на даний час отримано біологічні зразки, призначено низку експертиз з метою встановлення особи похованої невідомої жінки
, - каже В.О. заступника керівника Ковельської окружної прокуратури Дмитро Рудик.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.иа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed