На сторінці в соціальній мережі Instagram популярної української телеведучої Лілії Ребрик, яка виховує двох донечок, з’явився новий допис. Цього разу вона похизувалася розкішним букетом троянд, який отримала у подарунок.

«Осінні троянди… Сумні і чудові троянди… Ох уже ці жовті троянди в похмуру погоду…», - підписала вона знімки, опубліковані на її сторінці.

Для фото із розкішним букетом жовтих троянд Ребрик обрала синю шовкову блузку та нюдову спідницю з атласу.

Знімок вийшов надзвичайно яскравим і соковитим. У коментарях українці захоплюються красою улюбленої телеведучої.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

«Чудові троянди і прекрасна жінка», «Неймовірна краса в руках чудової жінки», «Блузка красива!», «Сонячні троянди!!! Та чарівна посмішка Лілії», - пишуть коментатори.

«Лілічко, ви у нас найкрасивіша, любимо вас!», «Лілічка, ти найкраща квітка! Завжди з задоволенням дивлюсь на тебе і твою дику сімейку!», - додають інші прихильники Ребрик.

«Вау, шалено красиво, яке поєднання кольору!», - не стримують емоцій українці.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик приміряла образ української Мерилін Монро: "Красива і незламна". Такою улюблену телеведучу ніхто не очікував побачити.

Як повідомляв портал "Знай.ua, Лілія Ребрик "ліпить" зі своєї доньки Барбі: "Дика сімейка". Як складаються стосунки Ребрик із донечками-красунями.

Також "Знай.ua" писав, що Лілія Ребрик виставила шикарні груди і посміялася над забобонами: "Притиснула п'ятницю 13-е".