На сторінці відомої української співачки Ірини Федишин, яка відома не лише своїми сценічними талантами, але й сімейною ідилією, з’явився новий допис.

Ще весною виконавиця потішила своїх підписників публікацією, в якій показала візит до батьків у село, метою якого було посадити картоплю. Тоді багато критики на адресу співачки лунало через надто світлий одяг та ідеальний манікюр, з яким вона працювала на грядках.

Тепер, коли настав час збирати урожай, Федишин знову з’явилася на городі в білих кросівках, з макіяжем та зачіскою, і влаштувала сімейну фотосесію з картоплею.

«Допомагали сьогодні батькам копати картоплю. А як у Вас справи з картоплею? Вже викопали?», - підписала вона знімки.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях поставилися з іронією до посту співачки.

«І садим, і копаєм тоже в білих кросівках... так зручніше», «І знову у білих кросівках», «І плюс з макіяжем и зачіскою», «Без цього ніяк на городі», «Люди, які живуть у селі, не копають картоплю в кросівках і, тим більше, не роблять фото, а потім виставляють», - не вірять в працьовитість співачки українці.

«Ірино, замовте батькам центнер-два картоплі, вистачить на всю зиму! Навіть мої батьки вже не саджають картоплі! Скільки праці, за 8грн/кг, ліпше купити!», - радять інші.

«Зірка - вона і на городі зірка, а що тут такого завжди треба бути красивою», «Продасте картоплю і купите путівку на Мальдіви», «Ірочка, тільки но наче вчора садили, вже викопали. Час рікою пливе...», «Які ви молодці!!! Ви справжня українська сім'я!!!!», «Ірочка, ви молодці! Не всі розуміють, що то не картопля, яку давно можна купити, то прояв уваги батькам. А для дітей також виховання, повага до бабусі та дідуся», - підтримують Федишин її прихильники.

Нагадаємо, що чоловік Федишин Віталій Човник показав найважливішу жінку у своєму житті, і це не Ірина.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!»

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".