В Івано-Франківській області на території резиденції "Сенегора" між відпочивальниками виник конфлікт, який закінчився стріляниною та пораненнями. Постраждалі бояться, що стрілець може уникнути покарання.

Так, днями на території "Синьогори" через конфлікт між відпочиваючими, поранення в обличчя отримала 20-річна дівчина, а також її брат, який отримав рукояттю пістолета по голові.

Про це розповіла сама постраждала Анастасія на своїй старниці в соцмережі Instagram.

"Дев’ятого липня я у компанії свого нареченого, брата з дружиною та іншими друзями (в тому числі двоє дітей 5-ти і 3-ох років) приїхали відпочивати в Гуту до державної резиденції “Синьогора”. Все було добре до моменту коли ми з вулиці, де вже посмажили м’ясо, перемістились у фойє готелю. Там хлопці вийшли на загальний балкон перекурити. Це і стало початком всіх жахливих подій того вечора. Близько 22:50, коли хлопці вийшли із загального балкону, де до них підійшов чоловік, заявивши, що в його номері пахне сигаретами та запитав, “чому вони курять у коридорі готелю”. Звісно, що ніхто не курив у коридорі, тож це йому і відповіли. Чоловік сказав, що викличе поліцію, та сваритись і продовжувати цю розмову ніхто не хотів, тож хлопці схвально йому відповіли і повернулись до нас у фойє, розповівши про ситуацію", - пише постраждала.

постраждала, фото: instagram / __nasstyaaaa
постраждала, фото: instagram / __nasstyaaaa

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через кілька хвилин чоловік повернувся до них у фойє, знімаючи все на телефон накинувся на всіх зі звинуваченнями, мовляв онм і порушують громадський порядок, розпивають алкоголь і курять в коридорі готелю. На слова компанії, що він не шумлять і не курять у приміщенні чоловік не реагував.

"На наші зауваження, що ми не шумимо і не можемо палити в приміщенні, бо з нами знаходяться двоє маленьких дітей, він не реагував… за кілька хвилин повернувся з адміністратором готелю. Далі почались особисті образи в наш бік. Чоловік називав нас “алкашами” (отримавши підтримку від адміністраторки, яка чомусь не розібравшись, зразу зауважила, що це ми неправі), продовжував свою лінію про сигарети та врешті заявив “Я ЩЯС ВАС ТУТ ПАСТРЕЛЯЮ", - продовжує розповідати дівчина.

За словами Анастасії, після цього ситуація стала неконтрольована. Наречений дівчини почав також знімати чоловіка на телефон, і коли він це помітив - вибив його з рук. Далі брат Анастасії вирішив підійти до нього і спробувати мирно залагодити конфлікт, але отримав рукояттю по голові.

"Я в цей час встигла лиш вибігти на коридор, де брат тільки піднімався на ноги, а чоловік перезарядив пістолет і вистрілив. Куля прилетіла мені в обличчя, а саме – у щоку поруч з носом. Далі тільки крики, кров, шок, страх і бажання вижити. Мені здається, що стільки крові я в житті не бачила. А цей чоловік просто повернувся до свого номеру", - розповіла постраждала.

Далі була поліція, швидка і поїздка в лікарню. Чоловіка, що стріляв, правоохоронці затримали, але він поїхав до відділку на своїй машині в супроводі поліцейських. Але вже вранці його випустили, перекваліфікувавши статтю з "Хуліганства" на "Нанесення умисного легкого тілесного ушкодження".

"Мені 20 і я не знаю, як буде виглядати моє обличчя після загоєння рани. У мене заніміло і опухло пів обличчя. Братові щодня роблять перев'язки, і ми сподіваємося, що не буде ускладнень. У нас відібрали почуття безпеки, а його можуть "відмазати"...", - додає Анастасія.

У пресслужбі поліція в Івано-Франківській області підтвердили факт інциденту.

Нагадаємо, раніше У Франківську водолази виявили причину трагічної загибелі трьох людей у річці: "глибиною 4 метри"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську через витік газу евакуювали мешканців багатоповерхівки - "почули різкий запах"

Також «Знай.иа " писав, що На Прикарпатті чоловік провалився у двометрову канаву: ногу заблокувала труба