Популярний український співак Олександр Пономарьов має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу артист показав, як відзначає православні свята.

Олександр Пономарьов опублікував фото з монастиря Святої Трійці в Батумі і привітав шанувальників зі святом Різдва Іоана Хрестителя.

На опублікованому знімку можна побачити Олександра Пономарьова, який разом з сином і двома черницями і священиком позує на тлі монастиря Святої Трійці. Співак одягнений в рожеву футболку, його син в білу футболку з малюнками, амонахіні і священик — в ряси чорного кольору.

У підписі до публікації Олександр Пономарьов привітав православних українців зі святом Різдва Іоана Хрестителя.

"Зі святом Різдва Іоанна Хрестителя ! Разом з ігуменією Анною, черницею Варварою, схиархімандритом Серафимом @serafim_bit_kharibi в монастирі Святої Трійці, Батумі!"- написав Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Публікація Олександра Пономарьова: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова: Instagram

Нагадаємо, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав, як відзначають Івана Купала в Карпатах: справжня містика

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна зізналася в перемозі над комплексами: "Ніколи до цього не спав з товстушкою"

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко знову став Вєркою Сердючкою і показав "зарядку для ледачих": дригати ногами, не встаючи