В Яремче сталася НП, там зіткнулися Volkswagen Touareg та мотоцикліст. Водійка мотоцикла не вижив.

Про це повідомляє пресслужба поліції Прикарпаття.


Так, стало відомо, що у вівторок, 6 липня на території Яремчанської міської ради на вулиці Свободи сталася смертельна ДТП. Відомо, що зіткнулися Volkswagen Touareg та мотоцикл.

Фото: Оперативний
Фото: Оперативний

За кермом двоколісного перебувала 31-річна жінка. Від безлічі отриманих травм в результаті ДТП вона загинула на місце пригоди.

Прикарпатські правоохоронці зазначили, що водія Volkswagen Touareg відправили на перевірку щодо стану сп’яніння. Наразі поліціянти встановлюють всі причини та обставини події, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: Оперативний
Фото: Оперативний


Варто зазначити, що на трасі через ДТП виникли суттєві затори в обидва боки. Тому водіїв просять скористатися об'їзними шляхами. Зараз на місці ДТП працюють криміналісти.


Нагадаємо, раніше не добіг 200 метрів і помер на місці: на Львівському напівмарафоні пішов з життя 23-річний українець

Як повідомляє портал "Знай" на Львівщині водій ВАЗ помер за кермом: протаранив огорожу та злетів у кювет

Також "Знай" писав, що у Львові провели в останню путь школяра, який загинув під час екскурсії на водоспад: "дітям довелося викликати" швидку"