В Ужгороді на набережній Незалежності величезна гілка впала на відвідувачів кафе. Кілька осіб отримали травми середнього ступеня тяжкості.

В однієї з жінок, на яку впала здоровенна гілка, діагностували перелом ребра. Деталі події описує "Суспільне". Двох жінок забрала карета швидкої допомоги. Одну з постраждалих оглянули лікарі та відпустили додому, інша залишилася на стаціонарному лікуванні.

На записі з камер відеоспостереження видно, як гілка падає на людей, які сидять на терасі пабу на набережній Незалежності. Подія трапилася біля опівночі.

Гілка впала на відвідувачів кафе, кадр з відео
Гілка впала на відвідувачів кафе, кадр з відео

За словами власника закладу Юрія Копчі, у той час на терасі пабу сиділи близько 25-ти людей. Він розповів, що вітру не було, а погода була хороша. Раптом величезна гілка впала на парасолі і столи, за якими сиділи люди.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Гілка відламалася від ясена Масарика, який з 2011 року має статус ботанічної пам’ятки місцевого значення. Головний архітектор міста Олег Боршовський пояснив, що за обрізку старих гілок та огляд дерев відповідає департамент міського господарства.

Проте, оскільки цей ясен має статус ботанічної пам’ятки, для будь-яких робіт з ним мають створювати спеціальну комісію. Востаннє оглядали його стан і обрізали аварійні гілки у 2018 році. За словами Боршовського, для вивчення розміщення терас та обслуговування ясена в міськраді створять комісію.

Гілка впала на відвідувачів кафе, фото: Суспільне Закарпаття
Гілка впала на відвідувачів кафе, фото: Суспільне Закарпаття

Нагадаємо, спека в Україні змушує людей кидатися у воду просто в одязі: "Божеволіють". Україну накрила неймовірна спека

Як повідомляв портал "Знай.ua", скасування трудових книжок: в ПФУ пояснили, як вийти на пенсію з більш пізнього віку. Як нараховуватимуть пенсію

Також "Знай.ua" писав, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки - небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля. Правила для водіїв в літню спеку