Стало відомо про чоловіка з Івано-Франківської області, який виготовляє гуцульські музичні інструменти. При цьому, всьому він навчався сам.

Михайло Тафійчук став відомий на всю Україну завдяки своєму таланту виготовлення музичних інструментів. Свою першу сопілку він зробив, коли йому було всього шість років, а сопілку в 12.

Чоловік ніколи не вчився ні робити Музичні інструменти, ні грати на них. Тому, синів теж не вчив, пробували грати самі, і все вийшло.

"Вони навчилися, тому що були біля мене, але спеціально Я вчити нікого не люблю, тому що більше нервую" - розповідає він.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Михайло Тафійчук, фото: скріншот з відео
Михайло Тафійчук, фото: скріншот з відео

Михайло вважає, що якщо є талант-людина буде і грати, і співати, і танцювати, тому вчитися зовсім необов'язково.

На ролику чоловік також продемонстрував, як вміє грати на флоярі, і зазначає, що на Гуцульщині тільки він так вміє, і навіть його сини так і не навчилися.

Для своїх інструментів він використовує різну деревину, і іноді йде кілька тижнів на те, щоб знайти потрібне дерево. Потім матеріал готується до роботи.

До слова, чоловік виготовляє Музичні інструменти для знаменитостей, і в 2004 році замовлення зробила співачка Руслана, яка в той момент старанно готувалася до виступу на Євробаченні, і надалі привезла першу для країни перемогу.

Нагадаємо, раніше Карпати накрило снігом посеред весни, синоптики ошелешили прогнозом: "у квітні-як у листопаді"

Знай.ua писав, мужні франківці кинули виклик суворим Карпатам-тримайтеся, гори: чотири країни за 100 днів

Також Знай.ua писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині понад півстоліття тому.