Відомий український співак Олександр Пономарьов привітав свою колегу по сцені Марію Бурмаку з Днем народження. Цьогоріч їй виповнюється 51 рік.
Відповідне привітання Народний артист України залишив для неї на своїй сторінці в Instagram.
Так, Олександр Пономарьов привітав свою колегу Марію Бурмаку. Також він опублікував спільне фото зі співачкою, На ньому вони позують мило посміхаючись на камеру. Пономарьов ніжно обіймав Бурмаку та взяв її за руку.

Олександр Пономарьов та Марія Бурмака, фото з instagram
Олександр Пономарьов та Марія Бурмака, фото з instagram

"Марічко @mariaburmaka , вітаю тебе з Днем народження ! ❤️😘🌹", - так Олександр Пономаров привітав Марію Бурмаку з Днем народження.

Користувачі мережі в коментарях під фото приєдналися до поздоровлень Пономарьова та прийнялися залишати для Марії Бурмаки безліч привітань.

"Наші вітання Марічці, всіх благ!!!❤️❤️❤️", "Вітаю!!!", "Найщиріші вітання! ♥️🌹♥️", "Вітаю з Днем народження! Многая і Благая Літа!!!🎂🎁🎉💐", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Олександр Пономарьов пішов шляхом Віктора Павлика і став байкером: справжній чоловік

Також "Знай.uа " писав, що Олександр Пономарьов поділився цікавими кадрами в компанії Зеленських: "Браво"