У вівторок, 15 червня зіркове подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко відзначають річницю весілля. Цьогоріч виповнюється 4 роки з того моменту як вони сказали один одному заповітне "Так!".

Аби відсвяткувати таку важливу для подружжя дату вони вирушили у Яремче у Romantik Spa Hotel. Варто зазначити, що зіркова пара відпочиває тут не вперше. Цього разу у соціальній мережі Instagram з'явилися кадри святкування їхньої річниці.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот

На кадрах видно, що до привітань долучився власник готелю у якому зупинилася пара Іван Гаврон. У річницю свого весілля артисти вирішили випити по кухлю пива.

"Аристократи зранку п'ють шампанське, а ми сьогодні п'ємо панське", - викрикнув Заслужений артист України Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот

Після цього парі всі дружно закричали "Гірко" і вони почали ніжно цілуватися. Варто зазначити, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко познайомилися під час участі в популярному шоу "Голос". Зараз пара виховує спільну донечку Ніну.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном:"коханий, сонце – це ти".

Нагадємо, Арсен Мірзоян розповів про містичні знаки в житті:"можна поговорити з Богом".

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян згадав свої пригоди без Тоні Матвієнка в "українській Антарктиді": валявся в снігу і сміявся на всі 32.

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку".