У вівторок, 15 червня зіркове подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко відзначають річницю весілля. Цьогоріч виповнюється 4 роки з того моменту як вони сказали один одному заповітне "Так!".

Аби відсвяткувати таку важливу для подружжя дату вони вирушили у Яремче у Romantik Spa Hotel. Варто зазначити, що зіркова пара відпочиває тут не вперше. Цього разу у соціальній мережі Instagram з'явилися кадри святкування їхньої річниці.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот

На кадрах видно, що до привітань долучився власник готелю у якому зупинилася пара Іван Гаврон. У річницю свого весілля артисти вирішили випити по кухлю пива.

"Аристократи зранку п'ють шампанське, а ми сьогодні п'ємо панське", - викрикнув Заслужений артист України Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот

Після цього парі всі дружно закричали "Гірко" і вони почали ніжно цілуватися. Варто зазначити, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко познайомилися під час участі в популярному шоу "Голос". Зараз пара виховує спільну донечку Ніну.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном:"коханий, сонце – це ти".

Нагадємо, Арсен Мірзоян розповів про містичні знаки в житті:"можна поговорити з Богом".

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян згадав свої пригоди без Тоні Матвієнка в "українській Антарктиді": валявся в снігу і сміявся на всі 32.

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку".