У Івано-Франківську на німецькому озері гинуть та зникають лебедята. Місцевих жителів просять допомогти.
Так, стало відомо, що очільниця міського комунального підприємства “Центр розвитку міста і рекреації” Руслана Василюк просить допомоги у мешканців міста, щоб зберегти родину лебедів на Німецькому озері, передає портал "Kurs".

Лебеді, фото Валентин Сова
Лебеді, фото Валентин Сова

Вона зазначила, що зараз на Німецькому озері пропадають лебедята, з 9 народжених залишилось 6. Одне загинуло через травми від рибальських жилок, двох ймовірно вкрали. Лебідка теж травмована полишеними рибальськими знаряддями.
Руслана Василюк попросила втрутитися у ситуацію Івано-Франківський рибпатруль та Муніципальну інспекцію Івано-Франківськ.

“На Німецькому озері зникло ще 2 лебедятка. Потрібно виявити причину таких втрат. Забруднення озера чи людське втручання? Будь ласка, не будьте осторонь проблеми. Ми теж є частиною екосистеми”, – у свою чергу звернулася до франківців мешканка міста Наталія Потьомкіна.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадавши, чим удобрювати полуницю, щоб не зібрати урожай "гнилі" - поради експертів.

Як повідомляв портал Знай.uа, чотири способи прищепити черешню.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав, у чому цінність щавлю, скільки він коштує на і кому його їсти не варто.