Відомий український гурт "Антитіла" разом з його лідером Тарасом Тополею показали незвичну варіацію улюбленої страви всіх українців.
Про це вони розповіли на офіційній сторінці гурту в Instagram.
Так популярний український рок-гурт "Антитіла" вразив своїх фанатів кулінарними здібностями. Учасники гурту за рецептом відомого кухаря Євгена Клопотенко приготували незвичний борщ. До традиційної української страви вони додали полуницю та авокадо.

Гурт "Антитіла", фото з instagram
Гурт "Антитіла", фото з instagram

"Зараз тут буде БОРЩ! З авокадо і полуницею 😱 Нехай це буде фото ДО! Чернівці ще такого не бачили", - так артисти підписали опубліковану світлину перед приготуванням незвичної страви.

Згодом гурт "Антитіла" оприлюдненим вже фото після приготування борщу. На фото видно, зо у музикантів вдався цей кулінарний експеримент.

Гурт "Антитіла", фото з instagram
Гурт "Антитіла", фото з instagram

"Холодний борщ з авокадо, полуниця з хріном і сало з медом! Впоралися! Готували разом з гуру української кулінарії @klopotenko 😉 Звідки в Євгена беруться ці крейзі геніальні ідеї? Спробували. Смачно і те, що треба влітку. Але досить незвично ", - так вони підписали світлину.

Нагадаємо, Тарас Тополя "завис" у тещі та показав найкращий відпочинок: "Відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарас Тополя показав екстрим в гостях у тещі: "Дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту гурту"Антитіла".

Також "Знай.ua" писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, що найважливіше у житті: "Вони - майбутнє і цвіт!". Артист вказав на важливі речі