Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова – справжнє ім'я) з великим бажанням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео.

Нещодавно 32-річна артистка зізналася, що чекає з актором Сергієм Середою на первістка. Настя вже знаходиться на пристойному терміні, адже її живіт вже досить великий.

На своїй сторінці в соцмережі співачка повідомила про співпрацю з українським брендом одягу для вагітних жінок. MamaRika взяла участь у фотосесії, в якій приміряла яскраві літні образи. Результатом зірка вже поділилася з підписниками.

"MamaRika & Mama Knows Best 🍼 Вже скоро...🌸", - підписала ролик співачка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Красуня", "Ти тут дуже гарна 😍👏🔥", "Красуня наша беременяшка 😍😍", "Уті бозеее 😍😍😍 вагітність і справді прикрашає дівчину 🤤🤤🥰", "Я залипла 🔥❤️", "Ого, "мамашка" відривається! 😍", "Красуня, я переглянула 10 разів 🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, як напівгола MamaRika позувала в супермаркеті: "Домовилися за пляшку пива".

Нагадаємо, MamaRika видала, як дізналася про вагітність: "Я впала в ступор".

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна MamaRika оголила животик у відвертій фотосесії: "В габаритах 100-100-100".

Також портал Знай.uа писав, що MamaRika розкрила секрет сімейного щастя: "У нас обох сльози на очах".