Відомий український співак Арсен Мірзоян має досить широку аудиторію прихильників. Тому він з задоволенням тішить їх новими хітами та відеороботами.

А для того, щоб бути з фанатами ближчим він досить активно веде свій instagram, де ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Цього разу у своєму instagram Арсен Мірзоян опублікував серію знімків з військовослужбовцями. Як стало відомо з публікації, Арсен Мірзоян приїхав до міста Славутич, аби виступити перед українськими військовими.

"Є пропозиція! Нащо нам слушний момент?", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковані в instagram фото з військовими.

На одному з фото видно, що у залі сидять українські військовослужбовці, а посеред них сидить Заслужений артист України Арсен Мірзоян зі своєю гітарою. Аби розважити вояк Мірзоян виконав свої найпопулярніші хіти та справив на них не аби яке враження.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко у коротенькій сукні добряче відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко з нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних клопотів на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду