Відомий український співак Фоззі (Олександр Сидоренко) з групи ТНМК має досить велику аудиторію прихильників в соцмережах. Тому він з задоволенням ділиться з ними цікавими моментами з життя чи новими світлинами.
Цього разу музикант вирішив похвалитися кулінарними здібностями на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Знаменитий музикант вирішив поділитися рецептом молодої картопельки запеченої у духовці.
Для запеченої картоплі по рецепту Фоззі знадобиться:
- молода картопля
- оливкова олія
- кріп
- сушений розмарин
- часник
- сіль та перець на свій смак
Спосіб приготування:

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Миємо картоплю та трошки проколюємо кожну виделкою, з усіх боків. Беремося за приготування маринаду, змішуємо оливкову олію, кріп, розмарин, розчавлений часник, сіль та перець. Добре все перемішуємо та викладаємо у форму для запікання.
Ставимо запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин у форму, яка закривається. Останні 10 хвилин готуємо без кришки. Смачного!

Нагадаємо, Фагот з ТНМК підтримав протест Полякової під Кабміном.

Як повідомляв Знай.uа, хворий коронавірусом Фагот розгулює по Києву, фанати в ауті.

Також Знай.uа писав, що Фоззі з ТНМК показав холостяцький борщ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще