Знаменитий філолог Олександр Авраменко поділився своєю історією успіху. Про це він розповів у новому шоу "Твій день" на каналі "1+1".

Олександр Авраменко досяг успіху займаючись улюбленою справою і став справжньою зіркою для українських філологів.

У День незалежності він провів відкритий урок з української мови біля Львівської ратуші, на якому була присутня дуже велика кількість людей.

Крім цього Олександр Авраменко навчав української мови безліч знаменитостей, серед яких і чинний президент України Володимир Зеленський.

Філолог розповів, що володіє українською, російською, англійською, польською та старослов'янською мовами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Олександр Авраменко, кадр з ефірі шоу твій день на 1+1: YouTube
Олександр Авраменко, кадр з ефірі шоу твій день на 1+1: YouTube
Олексаднр Авраменко, кадр з ефірі шоу твій день на 1+1: YouTube

Олександр Авраменко розповів, як полюбив українську мову і зізнався, що його мама хотіла, щоб він став лікарем, проте він потай вступив на філологічний факультет разом з майбутньою дружиною.

"Я народився в передмісті Запоріжжя. Запоріжжя дуже русифіковане місто, було в моєму дитинстві. Мене батьки відвозили в село до бабусі. 2-3 місяці я проводив у селі. Бігав по трапинках до озера, серед верб, ми там грали в різні ігри, їли бабусині пиріжки, і красива українська мова, діалектна, трохи з суржиком, але красива, в селах саме. Потім, коли я приїжджав до Запоріжжя, мені: "Разговаривай нормально"... у мене, як у будь-якої молодої людини якийсь протест був: "Ми Україна, Українська мова...". Як це, "разговаривай нормально"?"- розповів Алекасандр Авраменко.

Нагадаємо, що Сергій Притула став багатодітним батьком, колеги не можуть стримати емоцій: "Велике свято"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Руслана Писанка вперше прокоментувала відсутність дітей: "Або складається, або ні"

Також, "Знай.uа" писав, що вся сім'я в зборі: Ольга Фреймут вперше показала трьох дітей і чоловіка