Популярний український співак Дзідзьо має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу він вирішив похвалитися нагородою, яку отримав за свої досягнення.

Дзідзьо розповів, що отримав нагороду «Золота рукавичка» на церемонії з рук телеведучої Анни Буткевич.

На опублікованому знімку можна побачити Дзідзьо, який тримає в руках статуетку "Золота рукавичка". Він одягнений в чорну футболку, рожеву сорочку і синю кепку. Поруч зі співаком стоїть Анна Буткевич, яка ожета в чорні штани, блакитну блузку і картату жилетку.

У підписі до публікації Дзідзьо розповів, що був дуже різким.

"Приємно отримати з рук Анни Буткевич нагороду: Золоту рукавичку - 2021" - написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Публікація Дзідзьо: Instagram
Публікація Дзідзьо: Instagram
Публікація Дзідзьо: Instagram

Дзідзьо став переможцем у категорії "Здивував року". Під час інтерв'ю з Ганною Буткевич співак розповів, що вважає молитву "Боже великий єдиний"" ідеальним гімном для України і це принесло йому перемогу в номінації.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська натякнула на чоловіка, який завоював її серце: "Закохана"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Сумська та Катя Бужинська перетворилися на живий прапор України: "Яблука та синиці"

Також, "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко перестаралася з експериментами на обличчі: "Хто придумав ці бородавки?"