20 травня в Україні відзначають гарне і зворушливе свято - День вишиванки. Тисячі українців з усіх куточків країни сьогодні йдуть на роботу і навчання у традиційному народному вбранні, а зірки - тим паче. Виключенням не стала і відома українська співачка Ірина Федишин.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала декілька фото у неймовірної краси вишиванці. Ірина розповіла, що наше національне вбрання - це не просто день у гарному одязі, це те, що нас об'єднує і надихає.

"Вишиванка для українців це не просто одяг... Це щось набагато більше. Це душа нашого народу. Нехай вишиванка об’єднює та надихає нас на нові звершення та досягнення. Зі святом! 💙💛", - написала Федишин.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Тим чаоом на сторінці в Instagram популярного українського ранкового телешоу «Ранок з 1+1» з’явився новий допис. Цього разу ефір присвячений Дню вишиванки, який вже став традиційним святом в Україні. На фото – Людмила Барбір та Руслан Сенічкін у гарних яскравих вишиванках з нагоди свята.

Нагадаємо, раніше Марія Бурмака показала свої найдорожчі скарби, львів'яни в захваті: "Краса неземна"

Як повідомляє портал Знай.ua День вишиванки: містичний зміст орнаментів українців

Також Знай.ua писав, що Харків'янки у вишиванках "ожили" на столітніх фото: російською мовою тут і не пахло