20 травня в Україні відзначають гарне і зворушливе свято - День вишиванки. Тисячі українців з усіх куточків країни сьогодні йдуть на роботу і навчання у традиційному народному вбранні, а зірки - тим паче. Виключенням не став і фронтмен гурту "Антитіла".

На своїй сторінці в Instagram Тарас Тополя виклав фото у вишиванці, і запропонував підписникам вгадати, де саме було зроблено цей кадр. Тому, хто перший вгадає - приємний подарунок.

"З Днем Вишиванки, друзі! 💙💛 Українське це так красиво! Якого регіону орнамент на вишиванці у @tarastopolia ? Хто перший відгадає – даруємо квитки на наш концерт 😉", - пообіцяв співак.

У коментарях підписники заходилися вгадувати, з якого регіону світлина, і зазначили, що в національному вбранні Тарас виглядає просто розкішно.

Тим чаоом на сторінці в Instagram популярного українського ранкового телешоу «Ранок з 1+1» з’явився новий допис. Цього разу ефір присвячений Дню вишиванки, який вже став традиційним святом в Україні. На фото – Людмила Барбір та Руслан Сенічкін у гарних яскравих вишиванках з нагоди свята.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше Марія Бурмака показала свої найдорожчі скарби, львів'яни в захваті: "Краса неземна"

Як повідомляє портал Знай.ua День вишиванки: містичний зміст орнаментів українців

Також Знай.ua писав, що Харків'янки у вишиванках "ожили" на столітніх фото: російською мовою тут і не пахло