На Буковині жінка відігнала газовиків від будинків місцевих жителів. Про це повідомили на сторінці "Доста" у соцмережі Facebook.

У селі на Буковині жінка побачила співробітників "Чернівцігаз", які підійшли до газової труби житлового будинку, де в цей момент не було господаря.

Жінка побачила те, що відбувається і підійшла до газівників. Вона зажадала, щоб співробітники служби відійшли від будинку.

Співробітник "Чернівцігаз" вступив з жінкою в суперечку. Він сказав, що може підійти до газової труби, проте жінка висловила зворотну думку. Вона підкреслила, що господаря в даний момент немає вдома і газівники не повинні проводити роботи без нього.

Публікація сторінки Доста: Facebook
Публікація сторінки Доста: Facebook
Публікація сторінки Доста: Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час суперечки жінка висловила невдоволення тим, що місцеві жителі отримують несправедливі штрафи у великих сумах. При цьому вона підкреслила, що багато жителів опалюють будинки дровами.

В результаті суперечки співробітники "Чернівцігаз" припинили роботи і поїхали на службовому автомобілі.

Все, що відбувлося жінка зняла на відео.

Нагадаємо, що під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках - "Зберігайте спокій!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", багате життя не вдалося: копи різко скрутили співробітника банку, коли той тікав з награбованим

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині газівники залишили пенсіонерку без тепла посеред лютої зими: "Все одно не заплатите"