Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко і популярний співак Арсен Мірзоян активно ділиться цікавими публікаціями з шанувальниками в соцмережі Instagram. Цього разу артист вирішив показати, як проводить час на відпочинку в травні.

Арсен Мірзоян опублікував нове фото з відпочинку в Єгипті і показав пам'ятну річ.

На опублікованому знімку можна побачити Арсена Мірзояна, який без футболки позує на пляжі в Єгипті. При цьому на його голові можна помітити червону бандану з написом: "Sri Lanka".

У підписі до публікації Арсен Мірзоян порівняв себе з піратом і запитав у продюсера яни Прядко і його дружини Тоні Матвієнко, чи пам'ятають вони звідки у нього ця бандана.

"Пірати Червоного моря @yanapryadko, @tonya_matvienko запитує, чи пам'ятаєш ти, цю хустинку?"- написав Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

У коментарях до публікації Яна Прядко і Тоня Матвієнко відповіли на питання Арсена Мірзояна і розповіли, що дана бандана була куплена під час однієї з поїздок за кордон і несе в собі приємні спогади.

коментарі до публікації Арсена Мірзояна: Instagram

Нагадаємо, що Ірина Федишин працює в залі заради ідеальної попи: "На картоплі легше"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джамала, Настя Каменських та інші зірки підкорили премію Yuna 2021: найяскравіші образи

Також, "Знай.uа" писав, що Балан вперше видав правду про роман з Кароль: "Не заявляли про якийсь зв'язок"