Популярний український співак Павло Зібров показав свої знімки з ретро-автомобілем. Фото він розмістив на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Прокатаємось? Як тільки побачив машину- одразу згадав молодість! Кайф! Неймовірні відчуття, коли ти можеш повернутися в приємні моменти минулого!», - поділився Зібров своїми відчуттями із підписниками сторінки.

На знімках – Зібров позує поруч із автомобілем радянського виробництва «Волга», який колись був мрією кожного чоловіка в СРСР. Далеко не кожен міг собі дозволити таку розкіш.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Компанію Зіброву у фотосесії склала собака породи вівчарка.

Треба зазначити, що весь образ співака – його зачіска, вуса та одяг, переносять глядача у 70-ті роки минулого століття.

«Чудова автівка! Ви як будете у Львові, то ми залюбки Вас покатаємо на нашому ЗАЗ 965 1961року», - обіцяють улюбленому співаку його палкі шанувальники.

«Крутяк, Павло Миколайович! Як завжди», - оцінили яскраві атмосферні знімки його фанати.

Нагадаємо, раніше Зібров вигуляв свого волохатого дружка і закохав у себе українок: вусатий мачо

Як повідомляє портал «Знай.uа» Павло Зібров зізнався в любові до" папіка "Стаса Боклана:" цілковита..."

Також «Знай.uа " писав, що Усач Зібров відростив собі на карантині новий "козир", жінки оцінять: "Бомба, гармата, ракета"