Молода дружина відомого українського співака Віктора Павлiка Катерина Реп'яхова активно взялася за розвиток свого блогу в Instagram.
Зараз за її житям вже слідкує майже 70 тисяч підписників. Тому дівчина продовжує активно ділитися зі своїми підписниками подробицями з життя та новими світлинами.

Катерина Реп'яхова, скріншот stories
Катерина Реп'яхова, скріншот stories

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories вагітна Реп'яхова дещо налякала своїх підписників. Дівчина зізналася, що вночі погано спала, бо у неї були дуже сильні судоми. Біль від судом була настільки сильною, що дівчина навіть кричала від болю.

Катерина Реп'яхова, скріншот stories
Катерина Реп'яхова, скріншот stories

Проте, на щастя вже все минулося і Катерина Реп'яхова зранку взялася за свої звичні справи та за роботу. Таким чином блогерка хоче відволіктися від того, що убуло вночі.

"Дорого ранку. Сьогодні я пізно, бо вночі я погано спала, в мене були дуже сильні судоми. Загалом так, а я вже працюю зранку, добре що є робота", - розповіла Катерина Реп'яхова у stories.

Нагадаємо, ранішевагітна дружина Віктора Павлика Реп'яхова перед пологами побігла до мосту: "емоції закінчилися..."

Як повідомляє портал Знай вагітна Реп'яхова показала, чим її годує Віктор Павлік: чоловік " на п'ятірочку"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай писав, що вагітна дружина Віктора Павлика нарвалася на розлючених матусь: "виставила напоказ!"