Дружина відомого українського співака Віктора Павлiка Катерина Реп'яхова останнім часом стала більш активно вести свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Зараз дівчина в декретній відпустці, готується до появи малюка на світ, тому часу стало трохи більше.

Їй вдалося там зібрати аудиторію практично в 70 тисяч користувачів, які з нетерпінням чекають нового контенту. Цього разу вона вирішила відповісти на питання від шанувальників. Вони могли питати все те, що їх зараз цікавить найбільше. Крім питань про малюка, шанувальники запитували і про сім'ю Катерини. Зокрема, які у неї стосунки з батьком.

В одній з сторіс Реп'яхова виклала фото з 1990-х років, де вона зовсім маленька сидить на руках у тата. Дівчина розповіла, що стосунки з ним не підтримує, оскільки він психологічно неврівноважена людина.

Нагадаємо, раніше вагітна дружина Віктора Павлика Реп'яхова перед пологами побігла до мосту: "емоції закінчилися..."

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє портал Знай вагітна Реп'яхова показала, чим її годує Віктор Павлік: чоловік " на п'ятірочку"

Також Знай писав, що вагітна дружина Віктора Павлика нарвалася на розлючених матусь: "виставила напоказ!"