Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена напередодні Великодня приїхали в Карпати. Президентське подружжя відвідало селище Верховина.
Про це повідомляє "verkhovyna.life".
Так, стало відомо, що Володимир та Олена Зеленські напередодні Великодня вирушили в Карпати. Відомо, що у суботу, 1 травня президент та перша леді відвідали селище Верховина, що в Івано-Франківській області.

Фото: verkhovyna.life
Фото: verkhovyna.life

Варто зазначити, що візит президента та першої леді країни до селища Верховинабув не був робочим, офіційно про нього нічого не повідомлялося.

"Ніхто не очікував, але сьогодні, 1 травня, Верховину відвідав президент України Володимир Зеленський. Це був не офіційний візит, а відпочинок", - йдеться у повідомленні.

Фото: verkhovyna.life
Фото: verkhovyna.life

Під час свого візиту Зеленський із дружиною побували на екскурсії в хаті-музеї "Тіні забутих предків", де проживав та творив відомий режисер Сергій Параджанов. Також вони відвідали музей "Гуцульської магії", в якому після екскурсії власник подарував Володимиру Зеленському символ гуцулів - музичний інструмент трембіту.
При цьому Володимир та Олена Зеленські фотографувалися з усіма охочими.

Фото: verkhovyna.life
Фото: verkhovyna.life

Нагадаємо, Зеленський приїхав на Прикарпаття відпочити, але йому нагадали про війну

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський назвав головну відмінність України від Росії: "Всі на планеті знають"

Знай.ua писав, Олена Зеленська поділилася своїми ідеями з першою леді Німеччини: "Для чоловіків і жінок"