На сторінці в Instagram відомої української співачки Ірини Федишин з’явився новий допис, присвячений Великодню.

На опублікованому фото вона поруч зі столом, на якому – безліч великодніх пасочок, крашанки та святкові кошики.

«Христос Воскрес! До свят готова! Усім смачної Паски!!!», - підписала вона знімок.

«Для гарного настрою сьогодні: 15:30 - шоу -концерт « Білі троянди» на «Прямому», 19:00 - шоу «Цвіте калина» - 5 канал», - анонсувала співачка.

У коментарях підписники захоплюються бездоганною підготовкою Ірини Федишин до одного з найбільших християнських свят року.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Супер, без слів яка краса, паски, та господиня», «Дуже Красиво! Христос Воскрес», «Красуня і красота на столі, щасливої смачної пасочки!», - захоплюються українці.

«Від усієї душі я вітаю Вас зі світлим святом Великодня! Нехай це світле неділю стане для Вас, вашої родини й усіх близьких початком нового, радісного і щасливого життя! Нехай з цією благою звісткою в ваш дім ввійде добро, надія і любов! Христос воскрес!», - пишуть фанати.

До слова, Ірина Федишин показала, як прикрасити великодні паски. При цьому зірка зізналася, що досі сама не пекла пасок. Все через те, що у їхній родині мама зірки випікає паски. Але зазначила, що цього року хоче спробувати спекти самостійно паску.