Відома українська співачка Ірина Федишин показала українцям, як разом із родиною готується до Великодня. Зокрема, які писанки вони виготовили разом із своїми синочками.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Сьогодні ми розмальовуємо писанки. Клеїмо камінчики, кидаємо в барвники. Отакі в нас писанки», - розповіла Ірина, показавши на камеру результати спільних зусиль.

«Дивіться, яка краса в нас вийшла!», - захоплено додає її старший син Олег.

«У передчутті свята. P.s.: у шапці профілю проект « Хресна дорога для молоді»», - написала співачка під відео.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях українці захоплюються зоряною родиною, їхнім вмінням дотримуватися традицій та красою синочків Ірини.

«З наступаючими святами!», «Дуже гарно», «Ірочка, яка ж Ви гарнюня завжди!», - пишуть фанати співачки.

«Які всі гарні, ці вишиванки просто неймовірні», «Малий - копія мами», «Молодці, дуже гарна вишиванка у Олежика ( старшого), якщо не секрет, де купували?», - додають у коментарях підписники сторінки.

До слова, Ірина Федишин показала, як прикрасити великодні паски. При цьому зірка зізналася, що досі сама не пекла пасок. Все через те, що у їхній родині мама зірки випікає паски. Але зазначила, що цього року хоче спробувати спекти самостійно паску.