Нещодавно в мережі повідомляли, що на Прикарпаття приїде президент. Проте зазначалося, що Володимир Зеленський приїде сюди не з робочим візитом, а на святкування Великодніх свят. Однак, точної дати та часу приїзду президента не розголошували.

У зв'язку з цим, у четвер, біля Гути 29 квітня під президентською резиденцією на Зеленського чекали місцеві активісти з різноманітними плакатами. Також в людей були й запитання до президента. Щоправда, до них ніхто не вийшов та й невідомо чи прибув вже Зеленський до резиденції, передає "Прямий".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Коли восьмий рік війна у країні, коли у нас окуповані території, коли у нас гинуть наші воїни президент знаходить собі час на відпочинок. Хочеться зрозуміти просто, як можна відпочивати, коли стільки проблем у державі ", - зазначав активіст Олег Федянін.

Варто зазначити, що учасників акції охорона не пустила за огорожу і не повідомила, чи прилетів глава держави на Прикарпаття. Тому активісти залишили свої питання президенту на паркані, сподіваючись, що він їх прочитає, якщо вийде на екскурсію “Синьогорою”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив термінову заяву: "Бачать справжні мотиви Росії".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський опублікував найстрашнішу телефонну розмову: "Зможемо наблизитися".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська почала боротьбу з черговим українським "ворогом": "Перші зрушення".