Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова останнім часом досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Дівчина має вже майже 70 тисяч підписників і активно ділиться з ними новими світлинами, моментами з життя чи подробицями своєї вагітності.
Цього разу Катерина оприлюднила нове миле фото та заговорила про незалежність. Молода блогерка зазначила, що у сучасному світі чудово не бути від когось залежною.

Катерина Реп'яхова, фото з instagram
Катерина Реп'яхова, фото з instagram

"Як чудово бути незалежною❤️ У всіх сенсах)", - написала Катерина Реп'яхова.

Катерина Реп'яхова, фото з instagram
Катерина Реп'яхова, фото з instagram

Користувачі мережі підхопили думки молодої блогерки та засипали її компліментами за її ніжний образ.

"Красуня❤️", "Здорово бути здоровою, це дуже важливо 🤗", "Мрійте тільки про любов", "Дуже красиво, і дитя народиться дуже красиве від бога і від любові. Мира вам", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Палика. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.