У Запоріжжі вихователька дитсадка №109 звільнилася за власним бажанням після того, як в соціальних мережах виклали відео, зроблене жителями прилеглих будинків. На кадрах видно, як "педагог" поводиться з малюком, якого вона сама і забула на вулиці після прогулянки.

Замість того, щоб заспокоїти розгублену дитину, жінка вимістила на ньому свою злобу. Ролик з'явився на Facebook-сторінці групи "Хочу вчитися".

"Як діти залишаються одні в дитячому садку? Наприклад, ось так. І, звичайно, це все тому, що у неї маленька зарплата. Була б велика вона б дітей любила. Результат знаєте який? Звільнення за власним бажанням. Так само як і на попередньому місці роботи. Без відповідальності, не виносячи сміття з хати. Можливо, це ваша нова вихователька, яка при зустрічі мило посміхається"— - підписали Відео його автори.

На відео видно, як розгублена дитина стоїть у дворі дитсадка, коли інші діти вже пішли в групу. Дитину, яку забули, виявили, і розлючена вихователька вибігла, схопила його за руку і буквально поволокла в напрямку приміщення.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомляли, проституція, підкорення і дивні шоу на ТБ: українцям запропонували перейняти звички чужої країни.

Як повідомляв Знай.uа, мати обурилася дрес-кодом вчителів - діти відволікаються: "Вся школа знала, якого кольору сьогодні труси".

Знай.uа писав, київських школярів женуть у "ПриватБанк" - хто не встиг, залишиться голодним.